jueves, 22 de diciembre de 2016

El concert de Nadales

Ahir els nins i nines vam fer el concert de Nadales a l'esglèsia de Sant Pau. Ho varem passar pipa i ho varem fer molt bé!!!En aquest enllaç podeu veure les fotografies!!!

https://goo.gl/photos/Ti9f5AkFPAhz4ybXA

jueves, 15 de diciembre de 2016

El betlem de l'EI Sa Torre

Entre tots els nins i nines de la nostra escola hem fet el betlem. Cada un amb l'ajuda de casa hem fet els pastores i els animalets!!Ha quedat ben guapo!!!Vos deixam algunes imatges!!!






El betlem del barri!!!

Aquests dies de festa, que ja comença a fer oloreta de Nadal, tots els nins i nines de Sa Torre, hem fet un petit passeig per anar a veure el betlem que monta un senyor del nostre barri. És enorme, i ens agrada molt anar a veure'l, ja que té una bassa amb peixos de veres i les figures es mouen!!!Anau-hi si podeu!!!

A aquest enllaç podeu veure unes quantes imatges:https://goo.gl/photos/BAZR3hTVdNN62QBN7

Funció de Nadal

Aquests dies passats de festa, va venir al centre el Professor Sorpreses a fer-nos una funció de Nadal. Ens va encantar a tots, vàrem riure, ens vàrem sorprendre i varem canatr "pardales"!!!Al següent enllaç podeu veure les fotografies!!!

https://goo.gl/photos/A4FvAU2Gujr2BZ7i7

viernes, 2 de diciembre de 2016

Sorteig de la panera de Nadal

L'Apima de Sa Torre sortejerà una panera de Nadal!!!D'aquí poc tendran a la venta els tiquets!!!

Els contes als ambients

Els familiars ens venen a contar contes a la biblioteca el temps d'ambients!!Ens agraden molt i esteim molt entusiasmats!!!Al seguent enllaç podeu veure els nostres col·laboradors aquest mes!!!

https://goo.gl/photos/taQ856JiChrYzdmL7

Els ambients amb els alumnes de Jaume Vidal

Aquest dijous els alumnes de Jaume Vidal han vengut a fer-nos ambients. Han aprofitat la temàtica de Nadal per fer-nos diferents propostes!!!Clicau al seguent enllaç per veure les fotos!!

https://goo.gl/photos/iCruVj3wMMkFwd1C9

jueves, 24 de noviembre de 2016

viernes, 21 de octubre de 2016

viernes, 7 de octubre de 2016

PLOU!!!!

Aquesta setmana hem tengut un dia de pluja, i hem aprofitat el temps del pati per estrenar els impermeables i les botes d'aigua!!!Ens hem banyat un poquet, però hem rigut i ballat davall la pluja!!!


viernes, 23 de septiembre de 2016

ENRAMELLAM LA PLAÇA DE SA TORRE

Aquesta setmana han començat les festes del nostre barri, i hem sortit a enramellar la plaça de Sa Torre perquè llueixi ben guapa en els diferents actes que s'hi faran!!!









PARC NATURAL DE LLEVANT

AVUI HA TOCAT PARTIR CAP AL PARC NATURAL DE LLEVANT PER PODER GAUDIR DE LA NATURA I TOT EL QUE L' ENVOLTA. HEM VIST OVELLES, HEM POGUT...